Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...

Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...
Blankets, γνωστο και ως το πιο αγαπημενο μου graphic novel σε ολοκληρο τον κοσμο <3

Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2007

*Υπερβολικα χαρουμενη*

Ολοι ξερουμε νομιζω οτι χω μια μικρη,τοσουδουλικη,πορωση με τις ταινιες του Tim Burton.Ειδικα οταν πρωταγωνιστει και ο Johny Deep.Ακομα περισσοτερο οταν παιζει και η Helena Bonam Carter.Ποσο μαλλον,οταν εκτος απο αυτους,υπαρχει και ο επισης εξαιρετικος Alan Rickman
Sweeney Todd λοιπον.Το περιμενω με ανυπομονησια εδω και δυο χρονια και κατι,που ειχαν αρχισει να ακουγονται κατι φημες.Οταν σιγουρευτηκε,και μαθευτηκαν και τα ονοματα των συντελεστων ειχα καταχαρει.Οταν βγηκε το ποστερ καθομουν κ το χαζευα με τις ωρες και σκεφτομουν "τι τελεια,τα Χριστουγεννα θα εχω και κατι αλλο να περιμενω εκτος απο το Αστερι".Χαχαχα.Μεγα λαθος φυσικα,αφου ειχα ξεχασει οτι οι αξιολογες ταινιες,συνηθιζουν να ερχονται στη χωρα μας με αρκετη καθυστερηση.21 Φεβρουαριου θα εχουμε τελικα την ελληνικη πρεμιερα.Δυο μηνες επιπλεον αναμονης,γκρφ.Εχουμε ομως επιτελους το trailer.
http://www.youtube.com/watch?v=svP3HsJB5ng
Ειναι τελειο.Τελειως ζοοοοοοοοομγκ!Και εχει αυτο το ιδιεταιρο κλιμα του Burton,που ακομα και αν δεν ξερεις δλδ οτι τη σκηνοθετει αυτος τη ταινια,το καταλαβαινεις.Πραγματικα το λατρεψα το τρειλερακι,το δα τρεις φορες στη σειρα,μετα αρχισα να το στελνω σε ολον τον κοσμο,και μετα το ξαναδα γιατι δε μπορουσα να το βγαλω απο το μυαλο μου.

Και εμαθα και κατι αλλο,που με εκανε να χαρω εξισου.Μπορει και λιγο περισσοτερο.Ερχονται οι Nightwish-με την Anette για πρωτη φορα- στις 08 Μαρτιου.Ευτυχως δλδ,δε θα χρειαστει να ξενιτευτω σε καμια Γερμανια για να τους δω :ρ

Χμ,δε μπορω να γραψω τιποτα αλλο.Βασικα δε μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο εκτος απο τη συναυλια και την ταινια.


Ξερεις πως με αγαπας:*

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι, ειναι αληθεια οτι φαινεται πολυ ωραιο το τρειλερ. Επισης, (πως να το πω απλα?) αγαπαω τον Τζονι Ντεπ, ναι ειναι η αληθεια! ειναι θεος!
Αυτααααααα!
Τζινι

Rea είπε...

δε θελω να σε πληγωσω αλλα ολοι τον αγαπαμε τον ντεπ
αλλα γω προσωπικα αγαπω λιγουδακι παραπανω τον μπαρτον :ρ

Ανώνυμος είπε...

poy nai to post gia tis tainies? :(

Ανώνυμος είπε...

eisai gia nw??? :P

Rea είπε...

xixi en kserw to skeftomai peidh ginetai se a8lio xwro alla an xei logikh timh eimai eimai :p

Ανώνυμος είπε...

Γεια!
Σορι που εσβησα το σχολιο σου στο μπλογκ μου.Εγω εγραψα το λινκ τοσες φορες στην αιθουσα αυτη, αλλα το παρακανα και ντρεπομαι.Δεν ηθελα να το μαθουν.Θα παω να σβησω μερικα γιατι πραγματικα το παρακανα στη διαφημιση.

Rea είπε...

αχμ...αν λεγα οιτι δε το παρακανες θα ηταν ψεμα :ρ
αλλα δε πειραζει μωρε,η διαφημιση ναι καλη :ρ