Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...

Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...
Blankets, γνωστο και ως το πιο αγαπημενο μου graphic novel σε ολοκληρο τον κοσμο <3

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2009

The end of a year, is the beginnig of a new one.

Σε λιγα λεπτα μας αποχαιρετα το 2009, και κατα την παραδοση πλεον, θα προσπαθησω να συνοψισω τις καλυτερες στιγμες του μεσα σε ενα ποστ. Η αυτες που κατεληξκαν να σημαινουν κατι με το περασμα του χρονου. Ετσι λοιπον απο αυτες τις 365 μερες που περασαν, ξεχωρισαν τα εξης γεγονοντα:

  1. Germany-twice! Συνολικα τρεις υπεροχες βδομαδες, γεματες με ομορφα μερη, ωραια μουσικη, αγαπημενες ταινιες, πολλα παγωτα και σοκολατες, ταξιδια με τρενα και το κυριοτερο, ανθρωπους που πραγματικα αγαπω.
  2. Η εξεταστικη περιοδος του Φεβρουαριου. Το ξερω, ειναι παραλογο να εχεις σε αγαπημενες αναμνησεις εναν ηνα κατα τον οποιον διαβαζεις. Μονο που εγω παραλληλα εκανα και απιθανες συζητησεις με τα παιδια στο msn ( που κατεληξαν και στην δημιουργια των Saints vs Omen :ρ). Και ηταν απο τις περιοδους που ολα ηταν σχεδον ιδανικα :)
  3. Το τριημερο 26-28/06. Τα γενεθλια μου φετος επεφταν Κυριακη, η εξεταστικη μου τελειωσε για πρωτη φορα πιο νωρις, οποτε περασα 3 ολοκληρες μερες με μονη ενασχοληση να βγαινω βολτες με φιλους και γνωστους.
  4. Εκανα (επιτελους!) εγχειρηση laser στα ματια μου και ανακαλυψα ξανα πως ειναι το συναισθημα του να μπορεις να βλεπεις χωρις γυαλια ;ρ
  5. 21.04.2009. Την ημερα που γραφτηκα στο Harryworld, ηθελα απλως να περασω με χαζο τροπο την ωρα μου. Και κατεληξα να γνωρισω την Γιαννα, που την συμπαθησα απο τη πρωτη στιγμη που την ειδα και λιγους μηνες αργοτερα την θεωρω πλεον πολυ καλη μου φιλη :)
  6. Τον Οκτωβριο περασα ενα πραγματικα υπεροχο Σαββατοκυριακο στην Θεσαλλονικη. Οτι και να γραψω απλα δε θα ειναι αρκετο. Αρα δε προσπαθω καν :)
  7. Ο Ηλιας μας καλεσε μια μερα σπιτι του για να παιξουμε Μunckhin, λεγοντας μας οτι θα μας αρεσει. Τελικα δε μου αρεσε. Το ερωτευτηκα ομως ;ρ
  8. Τους τελευταιους δυο μηνες ειχα ενα θεματακι διαθεσης, (κοινως ειχα γινει μιζερη και ελαφρως εκνευριστικια :ρ), αλλα η 12η Δεκεμβριου ηταν μια απιστευτα ωραια βραδια. Οχι μονο για το cinema και τις ατακες που λεγαμε με τον Ηλια και την Γιαννα που μετα κατεληξαν inside jokes, ουτε για το παρτυ του Αλεξανδρου στο οποιο πηγα αργοτερα. Απλα για το συναισθημα του να εισαι με φιλους και να περνας πραγματικα καλα ;)
  9. Νυχτες Πρεμιερας. σαφως κατωτερες απο περσυ βεβαια αλλα και παλι. Εχουν αλλη αισθηση. Και τις αγαπω.
  10. Ολες (σχεδον :ρ) οι στιγμες που περασα μαζι με τους φιλους μου. Οι σοκολατες με την Αγαθη στα Starbucks, τα βραδια που καθομασταν στο σπιτι της Εμμας, οι τοσες πολλες ωρες που εχω μιλησει στο τηλεφωνο με τον Παυλο, οι εξωφρενικα αστειες συζητησεις με τον Γιωργο, οι βολτες με τον Ηλια, οι ωρες αναμεσα στα μαθηματα που περναμε με την Ιωαννα και την Μαρια στην Diverso παιζοντας επιτραπεζια και μιλωντας... και τοσες ακομα...Love you all :)
Ταινιες που ξεχωρισα μεσα στο 2010
  1. Waltz with Bashir
  2. Coraline
  3. An Education
  4. Hangover
  5. 500 Days With Summer
  6. The Reader
  7. Milk
  8. Le premier jour du reste de ta vie
  9. The Curious Case Of Benjamin Button
  10. Let the Right One In
CDs που αγαπησα. (Αντιθετα με τις ταινιες δε βγηκαν απαραιτητα φετος :/

  1. Either/or -Elliot Smith. Το βαζω στο 2009 και οχι στο 2008 γιατι φετος μου το εκανε δωρο ο Παυλος :) (Τον αγαπαμε για αυτο. Καλα, οχι μονο για αυτο, αλλα οπως κ να το κανουμε... ;ρ)
  2. All or Nothing- The Subways. Αρρηκτα συνδεδεμενο με την Γερμανια και τις διαδρομες με το τρενο.
  3. The Age of the Understatement- The Last Shadow Puppets. Εμενα μου αρεσει, οτι κ αν λετε :ρ
  4. Sweeney Todd OST. Ουτε που θυμαμαι ποσες φορες εχουμε περπατησει με την Γιαννα και εννιοτε και την Εκατη στο Θησειο τραγουδοντας τραγουδια του ;)
  5. Polly Scattergood-Polly Scattergood. Ισως επειδη το εχω συνδυασει με συγκεκριμενες στιγμες. Παρολα αυτα το βρισκω ωραιο cd.
Kαι τρια ελληνικα:
  1. Η αγαπη στο τελος νικα-Σταθης Δρογωσης. Το συμπαθησα πριν καν κυκλοφορησει, εχοντας ακουσει μονο το Βοχ. Μετα ακουσα και την Νυχτα και το αγαπησα. Αργοτερα εκτιμησα και τα υπολοιπα :ρ
  2. Ο Καθρεφτης-Φοιβος Δεληβορριας. Το εχω τοσα πολλα χρονια και ειχα σταματησει να το ακουω. Αλλα τον τελευταιο μηνα ταιριαζε πολυ στην διαθεση μου και αυτο με βοηθησε να το ξαναγαπησω. Και εχει ενα απο τα πιο αγαπημενα μου Χριστουγεννιατικα τραγουδια :)
  3. Ηοpscotch-Fingers Crossed. Ουδεν Σχολιο. Ειναι γνωστο οτι τους συμπαθω.

Λοιπον... Ηταν ωραια χρονια. Γνωρισα πολλα συμπαθητικα ατομα, αρχισα να κανω περισσοτερη παρεα με αλλους που ηξερα αλλα δεν ημασταν τοσο δεμενοι, και υπηρξαν μερικες πραγματικα μοναδικες μερες. Οι δυο τελευταιοι μηνες μπορουσαν να λειπουν αλλα whatever :P
Happy 2010 :)

Ξερεις πως με αγαπας :*