Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...

Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...
Blankets, γνωστο και ως το πιο αγαπημενο μου graphic novel σε ολοκληρο τον κοσμο <3

Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2010

Sonnet 116.

Let me not to the marriage of true minds
Admit impediments. Love is not love
Which alters when it alteration finds,
Or bends with the remover to remove:
O no! it is an ever-fixed mark
That looks on tempests and is never shaken;
It is the star to every wandering bark,
Whose worth's unknown, although his height be taken.
Love's not Time's fool, though rosy lips and cheeks
Within his bending sickle's compass come:
Love alters not with his brief hours and weeks,
But bears it out even to the edge of doom.
If this be error and upon me proved,
I never writ, nor no man ever loved.

Εχω την αισθηση οτι ειμαι ετοιμη να ξαναρρωστησω. Δικη μου χαζομαρα, γιατι την Κυριακη το βραδυ ειχα κατσει στο παρκο απεναντι απ το σπιτι μου και μιλαγα με τον Παυλο μιση ωρα, χωρις να ειμαι πολυ ζεστα ντυμενη. Χμ.
Τεσπα, οταν κρυωνω οπως σημερα εχω την ταση να γινομαι αγενης και κακια, οποτε αποφασισα να το προλαβω. Οταν γυρισα λοιπον απ την δουλεια εβαλα τα πιο ζεστα ρουχα που βρηκα, μιλησα λιγο στο μσν με τα παιδια του harryworld και οταν το ρολοι εδειξε 10, γεμισα ενα ποτηρι με κρασι και πηρα τλφ τον Αλεξη. (Που σχεδον τον αντιπαθησα γιατι χθες ηταν Κολωνια, πφ ζηλευω, ζηλευω, ζηλευωωωω!)
Και ειχαμε μια τελειως αλλοπροσαλη πορεια στην συζητηση μας. Ξεκινησαμε τυπικα απο τον καιρο (εκει χιονιζει, ζηλευω ξανα!) και σχολιαζοντας στην πορεια βολτες με φιλους, ταινιες, τις επαγγελματικες επιλογες της Πενελοπε Κρουζ, την μανια του Γουντι Αλεν στην δυσκολια των ανθρωπινων σχεσεων, βιβλια και διαφορα αλλα ασχετα καταληξαμε στον Σαιξπηρ και την αγαπη.
Και αυτο ειναι το πιο αγαπημενο μου απο ολα τα σονετα του.
Και ηθελα να του δωσω μια θεση σε ενα ποστ :)

P.S: Πηρα την μεγαλη αποφαση να αναζητησω την Παρασκευη τα βιβλια της εξεταστικης μου :ρ
Δεν ελπιζω οτι θα μου τα δωσουν, αλλα τη Δευτερα δουλευω πρωι και το βραδυ σκεφτομαστε να παμε στον Μαραβεγια οποτε την Τριτη δε θα μπορω με τιποτα να υποστω την ταλαιπωρια του ψαξιματος στα βιβλιοπωλεια του κεντρου και πραγματικα θα τα χρειαστω την αλλη βδομαδα. Οποτε ας κανω τουλαχιστον μια προσπαθεια.

P.S 2: Θα ευχομουν ευτυχισμενο το 2010 αλλα με την Αγαθη συμφωνησαμε την πρωτη μερα του νεου χρονου οτι δε μας νοιαζει καν το αν θα ειναι απλα καλο. Μας αρκει οσα γινουν, μετα απο δωδεκα μηνες να βγαζουν νοημα. Οποτε , αυτο που θα ευχηθω ειναι να ειναι ηρεμο και χωρις υπερβολικα πολλες απερισκεπτες, aυθορμητες πραξεις που μετα απο μερικες βδομαδες θα τις θυμομαστε και θα σκεφτομαστεμε φρικη "τι στο καλο με ειχε πιασει οταν εανα αυτο το πραγμα!".
Τake Care :)

Ξερεις πως με αγαπας:*