Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...

Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...
Blankets, γνωστο και ως το πιο αγαπημενο μου graphic novel σε ολοκληρο τον κοσμο <3

Κυριακή, Απριλίου 12, 2009

It's never gonna happen

Το Comicdom ειναι αγαπη. Οχι τοσο εντονη οσο το φεστιβαλ της Βαβελ αλλα δε πειραζει, παραμενει μεγαλη αγαπη. Μετα απο αρκετη ταλαιπωρια με ταξι, λαθη στα μετρο και αναμονη για το σωστο συρμο κατεληξα να φθασω στην Ελληνοαμερικανικη Ενωση με 1 ωρα καθυστερηση! Ακομα προσπαθω να καταλαβω πως ακριβως το καταφερα αυτο :ρ Επειδη στις 7.30 ειχαμνε ραντεβου με την Αγαθη στα Starbucks δε κατσαμε πολυ, αλλα φυσικα προλαβαμε και πηγαμε με τον Ηλια στο περιπτερο της Giganto, οπου και εδωσα 18 ευρω σε comics και pins των παιδιων και μετα επιασα την κουβεντα στον Τασο για ταινιες και εμαθα και hot news για τις Νυχτες Πρεμιερας, χιχιχι. Οκ, απλα τους αγαπω :ρ Και μιλωντας με τον Ηλια για την αθλια μεταφορα του Watchmen στον κινηματογραφο (once again... μισω τον Snyder. Τον μισω, τον μισω, τον μισω! Ας του απαγορεψει καποιος να γυρναει ταινιες που βασιζονται σε comics!)
ειχα την καταπληκτικη ιδεα να του αγορασω για τα γενεθλια του το graphic novel για να δει ποσο ωραιο ειναι :)
Μετα οκ κλασικα πηγαμε Starbucks οπου και αφοσιωθηκαμε στο διαβασμα των τελευταιων αποκτηματων μας αλλα και στην αναπτυξη των χαραχτηρων μας στο dnd. Αγαπω το δαιμονιο της Αγαθης, ο Ηλιας προβλεπεται να τον κανει τρομερα αστειο :ρ Φευγοντας μιλησαμε λιγο με την Μαρια και την Γιωτα που καναν διαλειμμα και πηγαμε με την Αγαθα να βρουμε την Εμμα και την παρεα της στην Υδρια. Το μαγαζι αυτο ποτε δε μου πολυαρεσε και ειχε αφανταστα δυνατη μουσικη οποτε μετα απο ενα ποτηρι σαγκρια τους χαιρετησαμε και αρχισαμε να κατηφγοριζουμε προς Θησειο. Στον δρομο πετυχαμε τον Γιωργο που πηγαινε να βρει τα παιδια και μιλησαμε λιγο προτου συνεχισουμε να κατηφοριζουμε προς την Αραιοπαγειτου.
Δυστυχως δεν πετυχαμε τα παιδια που παιζουν σμυρνεικα αλλα ηταν εκει η Βανα, η χαρτοριχτρα που ειχε πετυχει χθες η Αγαθη και ηθελα να κατσουμε να μου πει και μενα τα Ταρω, just for fun. Η Βανα φυσικα ειχε κοσμο οποτε αφου περιμεναμε ματαια για λιγο συνεχισαμε να προχωραμε (η κ να τρεχουμε εννιοτε, σαν 15χρονα. Τελικα δεν ειχε αδικο η φιλη των παιδιων που μας περασε για ανηλικα :ρ) , να λεμε ανοησιες για τους γνωστους μας και την εντονη ομοιοτητα που εχουμε αποκτησει τελευταια με την Δαφνη του Μανιφεστου (lol, ξερετε τι εννοω :ρ), συναντησαμε κατι αθλιους καγκουρες και κατι συμπαθητικους τυπους που ομως μας αγνοησαν προτιμωντας ο ενας την παρεα του αλλου και ξαναγυρισαμε στην Βανα. Χμ δε θα αναφερω διεξοδικα το τι μου πε, αλλα καποια ισχυουν, καποια ειναι πιθανα να συμβουν και καποια τελειως απιθανα :ρ Αλλα μετα απο προτροπη της Αγαθης (κ στη συνεχεια της βραδιας και της Εμμας και της Ιωαννας) αποφασισαμε να το παλεψουμε ;ρ Well, δε θα βγει τιποτα αλλα δεν εχουμε και να χασουμε κατι, so why not?
Ξαναγυρνωντας Μοναστηρακι πηρα τηλεφωνο την Εμμα που ηταν μεσα στο μετρο και μας περιμενε για να γυρισουμε ολες μαζι, της ειπαμε για οσα εγιναν στο Θησειο, γλυκοκοιταξαμε (η Αγαθη δηλαδη :ρ) δυο τυπους που καθονταν απεναντι μας και φθασαμε Αιγαλεω, οπου αυτοι οι δυο θεωρησαν εξυπνο το να μας αγνοησουν επι ενα δεκαλεπτο παρολο που στεκομασταν διπλα τους και να μας μιλησουν ακριβως τη στιγμη που μπαιναμε στο ταξι ;ρ Και φυσικα η Αγαθη δε χαρηκε και ιδιεταιρα με αυτην τους την ιδεα αλλα τεσπα :ρ
Και τωρα λεμε και παλι για τους χαραχτηρες του dnd οποτε παω να αφοσιωθω στην δημιουργια της Melody :p

Ξερεις πως με αγαπας :*



4 σχόλια:

Cardy είπε...

meres p tha meinoun aksexastes apla ;)

Rea είπε...

ωωωω ναι. κ γω το πιστευω αυτο :)

Damien είπε...

οντως, απλα οτι να ναι! χεχεχε..
συμφωνω κι εγω οτι αυτες οι μερες ειναι πολυ ωραιες, κ ανυπομονω να δω αν θα βγει τπτ αποσα ειπε η βανα :P

Rea είπε...

ελα μωρε σιγα που θα βγουν :ρ
εγω δε την πιστευω :ρ αλλα ειχε πλακα, δεν χα τιποτα καλυτερο να κανω κ δε μας κρατησε κ τοσα πολλα so why not? :ρ