Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...

Show me how you do it, and I am promise you I 'll run away with you...
Blankets, γνωστο και ως το πιο αγαπημενο μου graphic novel σε ολοκληρο τον κοσμο <3

Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2010

Come into my world, see through my eyes.

Εχθες προτου γυρισω σπιτι μου μετα απο μια ελαφρως κουραστικη μερα, περασα για λιγο απο το σπιτι του Γιωργου για να δωσω απο μια τεραστια αγκαλια στα γατοπαιδια μας. Κλασικα ηταν εκει και ο Αντωνης-πραγματικα εχω αρχισει να πιστευω οτι εχει σταματησει να κοιμαται στο σπιτι του. Ειναι τοσο συχνα στο σπιτι του Γιωργου που σε λιγο οι γονεις του θα τον υιοθετησουν και επισημα και μετα θα πηγαινουν ολοι μαζι τα καλοκαιρια διακοπες με τροχοσπιτο.
(Δεν ξερω γιατι αλλα μου ακουγεται τελειως 50'ss αυτη η ιδεα :ρ)

Οσο λοιπον εγω χαιδευα τον Leonardo και τον Salvador, τα αγορια αγορια μιλαγαν για mundial (sooo boys) και ειλικρινα δεν εχω ιδεα πως κατεληξε εκει η κουβεντα, αλλα καποια στιγμη καταλαβα οτι μιλαγαν για ανθρωπινα ελλατωματα. Ενθουσιαστηκα , το παραδεχομαι, γιαυτο και αποφασισα να συμμετασχω ενεργα στην συζητηση. Και ενω μετα απο ωρα σοβαρης συζητησης, αρχισαμε να κουτσομπολευουμε τους γνωστους μας λεγοντας ποιο ειναι το μεγαλυτερο ελλατωμα τους, ο Αντωνης κατεληξε οτι το χειροτερο ελλατωμα μου ειναι πως αρνουμαι να παραδεχθω οτι εχω ελλατωματα!

Απλα fail δηλαδη γιατι εχω απειρα, αλλα η ελλειψη αυτογνωσιας δεν ηταν ποτε ενα απο αυτα. Γ ια να το αποδειξω λοιπον κατεγραψα μερικα απο αυτα. Για παραδειγμα:
-Νευριαζω πολυ ευκολα και κυριως για πραγματα που δεν εχουν καν σημασια. Ωωωω κυκλοθυμια, μονο εσυ δε θα με εγκαταλειψεις ποτε!
-Γκρινιαζω, αρα ζω. Τοσο πολυ που θα μπορουσε να θεωρηθει αγαπημενο χομπι. Το μυστικο ειναι να μη μου δινετε σημασια οταν γκρινιαζω ' συνηθως γκρινιαζω χωρις ιδιεταιρο λογο.
-Μιλαω πολυ. Παααρα πολυ. (Αυτο ειναι το ιδιο αυθορμητο με την ενταση της φωνης. Οσο και να προσπαθω απλα δε μπορω να εχω τον παραμικρο ελεγχο απανω του :/ )
-Ειμαι πολυ ιδιοτροπη. Σιχαινομαι απιστευτα να φαει καποιος απο το κουταλι μου-τα ποτηρια και τα καλαμακια μου ομως θα μπορουσαν να θεωρηθουν ανετα κοινοχρηστα. Αντιπαθω οσους μου αγγιζουν τα μαλλια. Δεν αντεχω την υπαρξη φαγητου η καπνου μεσα στο δωματιο μου. Δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν αγκαλιαζω κατι. Οσοι αποδεχονται τα παραπανω, κερδιζουν αυτοματα μια διαβιου θεση στην καρδια μου.
-Οταν γνωριζω ανθρωπους εχω την εμφυτη ταση να τους αντιπαθω. Φυσικα αυτο στην πορεια αλλαζει, ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι απο ολους μου τους φιλους ειναι ελαχιστοι αυτοι που ειχα συμπαθησει εξαρχης. (Και Αντωνη λυπαμαι που στο λεω, αλλα δεν εισαι ενας απο αυτους ;ρ). Αλλα ακομα και αν παραδοξως συμπαθησω καποιον...
-Ειμαι πραγματικα ανικανη να συγκρατησω τα ονοματα (ενιοτε και τα προσωπα) οσων γνωριζω. Αυτο κατα καιρους μου εχει δημιουρησει διαφορα προβληματα.
διακριτικοτητα με αποχαιρετησε οριστικα ελαχιστη λεπτα υστερα απο την στιγμη που ο γιατρος ανακοινωσε στην μητερα μου οτι ειχε αποκτησει ενα υγιεστατο και πανεμορφο κοριτσακι. Με αποτελεσμα μερικες φορες να φερομαι περισσοτερο αποτομα απο οτι θα επρεπε.
-Αν και γενικα ασπαζομαι την τεχικη του "θα το κανω και αυτο την τελευταια στιγμη" εχω παρανοια με το να ξερω εκ το προτερων τι θα κανω την επομενη βδομαδα. Η ακομα καλυτερα τον επομενο μηνα.
-Παρολα αυτα εξακολουθω να πιστευω οτι ειμαι αξιαγαπητη.

Σ.σ.: Η συγκεκριμενη λιστα μπορει να οριστει και ως οδηγος επιβιωσης για τους Μαλκαβιανους που θα αποφασισουν οτι θα συνεχισουν να με εχουν στη ζωη τους ;ρ

P.S: Τελειωσα την εξεταστικη μου σημερα το πρωι. Δεν ξερω πως τα εχω παει και ουτε με νοιαζει. Απλα...Τελειωσα. Ειμαι ενας ευτυχισμενος ανθρωπος.

Ξερεις πως με αγαπας:*

10 σχόλια:

Cardy είπε...

Αντιπαθω οσους μου αγγιζουν τα μαλλια.

>>Και μετά μου λες να σου φτιαξω το μαλλί, μήπως θες να με μισήσεις γιαυτο το είπες?? :P

Αγαπάκι άστους να λένε :P

Mina rakastan sinua <3

Rohanne είπε...

Αν είμαστε Μαλκαβιανοί επειδή σ' αγαπάμε, we're proud of it :D

Reaper είπε...

Ωωωω έλα τώρα!!!!!
Αν δεν τα έκανες αυτα δεν θα είσουν η Ρεα που αγαπαμε!!!!!!

Όσο για τα "ελατώματα" είναι όντως ελατώματα;

Μιλας πολυ . Μπα δείξε μου έναν άνθρωπο που δεν μιλάει να σου δείξω έναν βαρετο.

Υψηλή ένταση; Δεν κατάλαβα. Σε βιβλιοθήκη βρισκόμαστε και πρέπει να κάνουμε ησυχία;;;; Σε όποιον δεν αρε αλε. Εξάλου σε έχουμε συνηθίσει και όταν δεν μιλάς δυνατά φοβόμαστε ότι κάτι έχεις.

Αντιπαθείς όταν γνωρίζεις κάποοιν. So? Το πρόβλημα θα ήταν αν συνέχιζες να τον αντιπαθείς και αργότερα. Αν ο άνθρωπος ήταν οκ παντα.


Δεν συγκρατεις ονόματα. ΧΑ Εγω δεν συγκρατώ πολύ πρισσότερα ( σε ποιου το blog γράφω άραγε;)

Διακριτικότητα... Οκ καλύτερα να ξέρω τι σκέφτεσαι παρά να το κρατάς μέσα σου. Με άνθρωπο που στα χώνει εξ αρχής είναι δύσκολο να παρεξηγηθείς. Λύνεται το πρόβλημα εκείνη την ώρα και δεν συσωρεύεται.

Και ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ!!!!

Rea είπε...

@εμμα: εσυ εξαιρεισαι μικρη αγαπη. θα σε διορισω προσωπικη κομμωτρια ;)

@γιαννα: αυτο ηταν inside joke για εσενα βασικα :ρ


@ηλια: σε αγαπαω ♥
ματς

Cardy είπε...

Πες τα Reapeeeeerrrrr!!!

Creep είπε...

Μωρή μουρλή, ποιός είπε πως αυτά είναι ελαττώματα; ^ο)
Για τους φίλους σου είναι ακριβώς στοιχεία τα οποία σε κάνουν αξιαγάπητη, διότι αν δεν ήσουν ο εαυτός σου, δεν θα σε ήθελαν. ;)
Από κει και πέρα, μιας και κάνεις παρέα με άλλους μουρλούς (και δεν θα στο λεγα αυτό με σιγουριά αν δεν ήταν Γιάννα+Ηλίας :Ρ), πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να βλέπεις τον εαυτό σου με τέτοια χαζά ελαττώματα. :Ρ
Σμούτς. We know we love you. ΅:*

Creep είπε...

Ώπα, κάτι ξέχασα:

Η Ρέα έκανε ανάρτηση, η Ρέα έκανε ανάρτηση. *bounces*

Rea είπε...

yeah, we know it :P
το θεμα δεν ειναι οι μαλκαβιανοι φιλοι μου αλλα ο υπολοιπος δυστυχης πληθυσμος που τα υπομενει :ρ
εσεις τα εχετε αποδεχτει και ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι :)

Damien είπε...

απλα τελειο το ποστ.. παιζει να γελουσα σ ολη τη διαρκεια του!
και ναι, εισαι κατι παραπανω απο αξιαγαπητη θα ελεγα :D

Rea είπε...

ωωωωω επιτελους το θυμηθηκες! :D

κ γω γελαω οποτε το ξαναδιαβαζω :ρ

κ εσεις απλα με αγαπατε ρεεεεε οποτε οτι κ αν κανω θα συνεχισετε να με θεωρειτε αξιαγαπητη :*